Thursday, January 3, 2013

Utterly confused by blogger...

Hmmm... Just sat down to do a post, clicked on the INSERT IMAGE link, and I can no longer access my photo program as there is no Browse button! The only options available to me are to use pictures from:

My Blog
Picasa
Phone
Webcam
URL

Is anyone else running into this or am I the only one? I'm hoping it's just a glitch and will be corrected soon. Any input would be greatly appreciated!!

Donna

13 comments:

Linda @ A La Carte said...

It looks like others are having this same problem. Blogger is probably doing some 'updates'/changes and it will fix itself. Hopefully that is!

hugs, Linda

~Becca~Bluebird Rose said...

I just attempted to post, and had the same exact problem. So apparently it's a Blogger glitch!
~Becca~

Catsngrams said...

Yes I also tried to post a photo and it said that I could not access my photos from my current server. So I tried another server and same message. I do so hope it is a blogger glitch.

Constance said...

I've had problems, for some reason all of my pictures are downloading to Picasa and then I cannot save or download them to my computer files. I don't understand this and I really hope it gets corrected soon.

Constance said...

I've had problems, for some reason all of my pictures are downloading to Picasa and then I cannot save or download them to my computer files. I don't understand this and I really hope it gets corrected soon.

NanaDiana said...

Donna- This is the 4th post I have read on this in the last 10 minutes. It must be a blogger issue AGAIN~ Don't you hate that!!!!! xo Diana

BECKY said...

I just tried it and mine worked. Maybe it was just "out" for a few hours. Hope everyone's is working again now, too!

Vintage Tea Time said...

I had this problem too - I was glad to see your post (though sorry you were having the problem!), as I thought I'd done something wrong!

Unknown said...

Donna - same thing happened to me last night. I was very frustrated too. I went to Blogger help and tried all their suggestions. Removed my cookie blocker, cleared my cache, used a new browser. The only way I as able to do last night was to download the pictures I wanted to use to Picasa and then choose Picasa instead of upload.

Cindy @ Dwellings-The Heart of Your Home said...

Same thing here. I find if I am using Picasa for my picture storage and google chrome, things work well. How convenient for Google...right!

Are things better now???

Cindy @ Dwellings-The Heart of Your Home said...

I'm not sure if my comment posted...
The same thing was happening to me. I find if I use Picasa for my photo storage and google chrome as my browser things work better.

How are things for you now? Any better???

Donna said...

Oh gosh, I haven't had it happen to me. Mean old blogger folks are not playing very nicely, are they? I hope they get it fixed soon for you. You might want to go over to the blogger help forum to find out the latest news.

suzeeez said...

I'm having this same problem !! Very aggravating but I guess I'm glad it's not just me. I see other people posting photos though so not sure what's going on :o(